КЕДЪР 92 ЕООД

КЕДЪР 92 ЕООД

ул. Цар Освободител 58
Ловеч,
България
24.7189466
43.1414143
UserLikes
Име: КЕДЪР 92 ЕООД
Адрес: Ловеч, ул. Цар Освободител 58
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.kedar92.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Мебели
Дейност:

Производство на мека мебел; Обзавеждане на офиси, хотели и обществени сгради

Ключови думи: мека мебел, обзавеждане, мебели, обзавеждане на офиси, обзавеждане на хотели

За нас

ИНДИВИДУАЛНО ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА Мебелна фирма “Кедър 92”ЕООД- гр. Ловеч Производство на мека мебел по индивидуален проект, цялостно обзавеждане на дома,детски стаи, Обзавеждане на офиси, хотели и обществени сгради.
“КЕДЪР 92” ЕООД е частна фирма, основана през 1992 год. с основна дейност производство на тапицирана мебел. Притежава собствени сгради на площ от 1,2 дка.

В момента фирма „КЕДЪР 92” произвежда над 30 модела тапицирани мебели от среден и висок клас, подходящи за офис и жилищно обзавеждане.

Фирмата разполага с възможност за проектиране и разработка на модели, посочени от клиента, като в реализирането на поръчките участва Отлично обученият персонал и професионален инженер-конструктор и дизайнер.
Mеката мебел, която предлагаме се характеризира със своята ергономичност, стилен дизайн, изключително качествени материали и изработка.Тапицерската структура е разработена така, че когато използвате нашите продукти да релаксирате пълноценно.

Корпусите на мебелите са изработени от плоскости-дървесни частици и масивна букова дървесина, буков шперплат, а не отговорните детайли от ПДЧ. Дунапренът, използван при изработката на мебелите е високо обемно тегло със съответните сертификати за качество.
За седалките – дунапрен с подходящо обемно тегло, кокосова вложка, силиконова вата, класически пружинен пакет, пенолатекс.поставени върху еластични колани или твърда основа в зависимост от спецификата на модела
За облегалките се използва дунапрен с подходяща еластичност и мекота , вътрешни калъфки със силиконов пълнеж.

Всеки модел се проектира с съответния вид механизми за трансформиране в легло:
Метален механизъм с ламели и телоплетка/. Подматрачен механизъм / / както и повече от 10 бр.механизми собствена разработка.

Фирмата е утвърдила доброто си име на вътрешния и външния пазар със своята коректност и високото качество на използваните материали и изделия.Изпълнявала е поръчки за обзавеждане на хотели в Слънчев Бряг,Равда,Свети Влас,Албена,ММЦ Приморско,Пампорово.




 

Открийте ни в Google+