бул. Дондуков 129
София,
България
23.342124
42.6995743
UserLikes
Име:

КОНСТРУКТ

Адрес: София, бул. Дондуков 129
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://konstrukt.hit.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Мебели
Дейност:

Дърводелски услуги - монтажни, демонтажни, преносни/хамалски, ремонтни, електрически, водителни и канализационни услуги за мебели и аксесоари за дома и офиса

Ключови думи: монтаж, мебелен монтаж, ремонт, инсталации, конструкт

Галерия


КОНСТРУКТ КОНСТРУКТ КОНСТРУКТ


Сподели във Facebook






За нас

КОНСТРУКТ е създадена през 2008 година със седалище и адрес на управление град София, клонове в Плевен, Перник.

Компанията предлага комплексни интериорни решения на жилищни и работни помещения. Фирмата разполага със съвременна складова база намираща се в град София, Плевен, транспортни средства, необходима техника и оборудване за извършването на строително-монтажни работи. Предприятието е член на Камарата на строителите в България. Стремежът към усъвършестване доведе до внедряване на ефективна система за управление на качеството, в следствие на която предприятието е сертифицирано по стандарта за СУК, съгласно изискванията на ISO 9001:2008.

Фирмата предлага инсталационни, монтажни, демонтажни, разносни/хамалски, електрически, водоснабдителни и канализационни услуги за мебели, мебелен обков, проекти, които са съчетание от бързина, качество и коректност на разумни цени, достъпни за всеки джоб.

Благодарение на високото качество на услугите, които предлагат нашите хамали, ние сме предпочитан партньор за хамалски услуги на много фирми,институции, физически лица, част от които можете да видите в стран
КОНСТРУКТ
ицата с партньори. Станете част от тях. Доверете ни се от и няма да съжалявате.

Нашата цел е доставянето на услуги, задоволявайки както индивидуалните предпочитания на клиента от проекта до изпълнението му, така и високите изисквания за качество.

Персоналът на компанията е млад, амбициозен, интелегентен, коректен и обслужва клиентите на фирмата отзивчиво и с професионализъм.

Сред отличителните знаци на компанията са висок професионализъм, новаторство, екипност, уважение към клиента, качество на предлаганите услуги, разумни цени. В днешния динамичен и конкурентен пазар фирмата издига като свои приоритети обслужването на клиентите, комфорта, обучението на обслужващия персонал, допълнителните услуги. Екипът на компанията непрекъснато търси начини да удовлетвори скритите потребности на своите клиенти.

Обхванати са всички стилове и модни тенденции, за всеки бюджет. Освен от български производители на мебели и аксесоари за дома, Конструкт предлага инсталационни услуги за такива, произведени от чужбина - Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Сърбия, Македония, Румъния, Турция, Китай.

Гара
КОНСТРУКТ
нтираме Ви:
- безплатни транспортни разходи, огледи и консултации на монтажния екип до дома или офиса в рамките на София - град, Плевен - град!
- бързо и качествено демонтиране и монтиране на Вашите мебели и офис оборудване.
- сигурни и безпрепядствени, разносни услуги.
- Изключителна прецизност, коректност, професионализъм по време на целия процес.
- конкурентни и разумни цени, отговарящи на свършената работа.
- Търговски отстъпки за редовни клиенти, студенти, пенсионери, фирми.

Научете повече на:
konstrukt@email.bg
+359883398199

Не се колебайте да се свържете с нас! !

От месец февруари 2012 година, фирмата предлага монтаж на мебели и аксесоари, закупени от хипермаркети: Практикер, Баумакс, Мосю Бриколаж, Карфур, Метро на преференциални цени, достъпни за всеки джоб.

Уважаеми клиенти, моля имайте предвид, че минималната сума за предоставяне на услуги е в абсолютен размер 25, 00 лв.

Транспортните разходи на монтажния екип до адрес са за наша сметка.

Благодаря Ви, че избрахте нас.

При необходимост не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.
 
Открийте ни в Google+