ул. Христо Ботев 16
Габрово,
България
25.3224251
42.8840476
UserLikes
Име: МЕБЕЛИ ЕВРИКА
Адрес: Габрово, ул. Христо Ботев 16
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.evrika.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Мебели
Дейност:

Производство на мебели

Ключови думи: мебели, обзавеждане, mebeli, мебели производство, производство на мебели

За нас

"Еврика Комерс" ООД е фабрика за производство на мебели и обзавеждане от масивна дървесина - дъб, череша, бук и липа. Произвежда класическо и модерно луксозно обзавеждане за износ и за българският пазар. Тук ще откриете мебели от масив с изящен дизайн и стил, мебели по поръчка, обзавеждане за хотели, ресторанти и частни домове, състарени мебели с уникален дизайн.
Фабр
МЕБЕЛИ ЕВРИКА
иката е с персонал 60 работника и може да произведе почти всеки вид мебел от дърво, с прекрасен финиш, доставяйки както на търговци на едро така и на дребно мебели по поръчка на изключителни цени. Богатата гама от продукти - над 500, позволява цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти и частни домове. Производството на фирмата включва - мебели за спални, дневни, кухни
МЕБЕЛИ ЕВРИКА
, градински мебели, обзавеждане за трапезарии - маси, столове, корпусна мебел, легла, малки мебели от масив, мека мебел, резбовани мебели и много други. Фабриката изработва мебели по поръчка, с дизайн и размери на клиента от масив или комбинация на масив с фурнировани плоскости. Произвежда също състарени мебели с уникален състарен финиш и комбинация от няколко цвята.



 
Открийте ни в Google+