с. Златитрап, ул. 38 - ма 24
Пловдив,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ТОРА ДИЗАЙН
Адрес: Пловдив, с. Златитрап, ул. 38 - ма 24
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.toramebel.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Мебели
Дейност:

Мебели и обзавеждане.

Ключови думи: мебели, обзавеждане, проектиране, проектиране на мебели, изработка на мебели

CATALOG.BG > ТОРА ДИЗАЙН



Facebook





За нас

Тора Дизайн ЕООД е българска фирма, стъпила на пазара през 2005 година. Фирмата специализира в производството на корпусна и мека мебел по индивидуален проект на клиента. 

Ние произвеждаме корпусна мебел от ПДЧ, МДФ, пръскан МДФ за обзавеждане на хол, кухни, спални, детски стаи, офиси, магазини, хотели, бани. Нашата цел е максимално да удовлетворим клиентите си, като предлагаме високо качество на нашите услуги. 


ТОРА ДИЗАЙН
Съвместната ни работа с клиента при изграждане на конкретните интериорни решения Ви гарантира създаване на уникален мебелен дизайн, съобразен с характера, индивидуалността и начина Ви на живот. 

Тора Дизайн ЕООД е българска фирма, специализирана в проектиране и изработката на мебели по поръчка. Основният подход на екипа на фирмата е съвместната работа с клиента при изграждане на конкретните интериорни решения. Това га рантира създаването на
ТОРА ДИЗАЙН
уникален мебелен дизайн, съобразен с характера, индивидуалността и начина на живот.


Изработваните мебели са съобразени и с размерите и особеностите на пространствата, а също така и с изискванията за функционалност и комфорт. 

Освен производството на стандартни мебели, ние специализираме в изработването на мебели по индивидуален проект на клиента, т.е. нестандартни мебели по нестандартни размери.


 

 
Открийте ни в Google+