ТЕДИВА ООД

ТЕДИВА ООД

ул. "Калиакра" 68; Магазини ТЕДИВА: София - бул. "Александър Стамболийски" 235; Добрич - ул. "България" 3 и ул. "Калиакра" 68
Добрич,
България
23.3260106
42.6964917
1 UserLikes
Име: ТЕДИВА ООД
Адрес: Добрич, ул. "Калиакра" 68; Магазини ТЕДИВА: София - бул. "Александър Стамболийски" 235; Добрич - ул. "България" 3 и ул. "Калиакра" 68
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.tediva.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Мебели
Дейност:

Производство на мебели, дивани TEDIVA, мека мебел, мека мебел TEDIVA

Ключови думи: мебел стил, мебел, дивани и гарнитури, функционален дизайн, модерен дизайн

За нас


"Когато купувате за себе си ..."

С това мото и богата продуктова гама ТЕДИВА е вече 17-та година на пазара. Фирмата е лидер в производството на мека мебел за България и e добре позната в други европейски държави. Моделите с марката ТЕДИВА се открояват със запазен стил, модерно и елегантно излъчване и доказано качество.
Компанията е основана през 1995 в град Добрич, Североизточна България, на 35 км разстояние от черноморските курорти и пристанище Варна. Днес ТЕДИВА работи с 80 търговски фирми в цялата страна и е представена във всички български мебелни вериги. В последните години темпът на нейното развитие неотменно я води към международните пазари и реномирани изложения, където тя достойно защитава българското качество и стил. Диваните ТЕДИВА се предлагат с тапицерия от водещи Европейски фирми, която е тествана прецизно и отговаря на всички съвремени изисквания за здравина и износоустойчивост.
Модерно оборудваната производствена база се разполага на площ от 23 хил. кв. м. Във фирмата работи квалифициран персонал от 160 човека. Фирменият магазин „ТЕДИВА” с площ от 1500 кв. м. се намира в центъра на Добрич /срещу Общината на града/. През есента на 2010г. бе открит и фирмен шоурум в София. През пролента на 2012 отвори врати голям мебелен магазин на територията на фабриката, който цели да представи на клиентите на марката завършени интериорни решения, които се отличават със стиловото си многообразие и прецизна изработка.


 

Открийте ни в Google+
© 2014 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми